2000 TL Peşinatla Araba Veren Galeriler

2000 TL Peşinatla araba veren galeriler 2022 yılında hangi firmalardan oluşmaktadır ve 5000 TL peşinatla araba veren galeriler güncel listesi.

2000 TL peşinatla araba veren galeriler ülkemizde büyük bir kesim tarafından kullanılmaktadır. Araba günümüzde temel bir ihtiyaç halini almıştır. Bu nedenle kişiler birikim yaparak araba almak yerine belli bir miktar peşinat verip geri kalanını taksit ile ödeyerek araba almanın yollarını aramışlardır. Günlük hayatın getirmiş olduğu zorluklarla daha kolay baş edebilmek ve ulaşımın zorluğu sebebiyle insanlar arabaları tercih etmektedirler.

Acil bir durum yaşandığında, en ufak bir hastane işimizin olduğunda ya da uzak bir yere gideceğimiz zaman toplu taşımaya ya da taksiye vereceğimiz ücretler katlanarak artmaktadır. Tam da bu noktada insanlar senelerdir vermiş oldukları toplu taşıma ya da taksi ücretlerini taksit taksit araba alma için kullanmaya karar vermişlerdir. Tatile gittiğiniz zaman bile gittiğiniz yerleri gezebilmek için bir ulaşım aracına ihtiyaç duyarsınız.

Günümüzde yaşanan taksi sorunları göz önüne alındığında her yere otobüs ya da dolmuş ile gitmek mümkün değildir. Peşin para aranmadan alınan arabalar ise insanlara cazip gelmektedir. 2000 TL peşinatla araba veren galeriler bulunmaktadır. Vermiş olduğunuz bir miktar peşinatın ardından geri kalanını taksit taksit ödeyebilirsiniz.

Türkiye’nin pek çok yerinde peşinatsız ya da oldukça düşük peşinatlar verilerek araç sahibi yapan galeriler vardır. Bizler de merak edilen bu konuya açıklık getirebilmek adına 2000 TL peşinatla araba veren galerileri araştırdık. Yazımızda kapsamlı bir şekilde 2000 TL peşinat veren araba galerilerini sıraladık.

2000 TL Peşinatla Araba Nasıl Alınır?

Araç sahibi olmak eskidendi lüks olarak bilinse de artık günümüzde bir ihtiyaç haline gelmiştir. Arabalar farklı ödeme yöntemleri ile satışa sunulmaya başlanmıştır. Hiçbir peşinat istemeden araba satan galeriler olduğu gibi 2000 TL peşinatla araba veren galeriler de bulunmaktadır. Pandemi döneminden itibaren insanlar toplu taşıma araçlarına binmek istememektedirler. Hastalığın bulaşma oranı ve ülkemizde pek çok kişinin ölümüne sebep olması ile birlikte özel araç ilgisi artış göstermiştir. Yalnızca hastalık değil aynı zamanda istediğimiz vakitte istediğimiz yere gidebilmemizi sağlayan özel araçlara taksit taksit sahip olmak da insanlar için kolay bir yol olmuştur.

Belirlemiş olduğunuz miktardan daha fazlasını vermeden araç sahibi olmanız mümkündür. Özellikle ikinci el araç satan galeriler 2000 TL peşinatla araba satmaktadırlar.  Peşinat tutarlarının düşük olması sebebiyle insanlar bu galerilere yönelmektedirler. 2000 TL peşinatla araba veren galerilerin sayısı günden güne artış göstermektedir. Araba almak isteyenler için kısaca bir örnek yapalım.

77 bin TL’lik bir araba beğendiğiniz de ve bu araba için 2000 TL peşinat verdiğinizde 48 ay vadeli bir taksit ödemeniz gerçekleştirilir. Ülkemizdeki faiz durumları göz önüne alınırsa 1,52’den hesaplanan faiz oranı ile birlikte 48 ay vadeli aylık taksit tutarının 2358 civarında olacağını bildirebiliriz.

2000 TL Peşinatla Senetli Araba Nasıl Alınır
2000 TL Peşinatla Araba Nasıl Alınır, Peşinatla Araba Veren Galeriler

Peşin bir şekilde araca 77.000 TL vermek herkes için zor bir durumdur. Bu yüzden insanlar 2000 TL peşinatla araba veren galerileri araştırmaktadırlar. Ülkemizde faaliyet gösteren pek çok galeri bulunmaktadır. Özellikle sıfır peşinat ile araba veren galeriler dahi vardır. Ancak genelde belli bir miktarda peşinat istenmektedir.

2000 TL Peşinatla araba veren galeriler konumuza paralel olarak yine Acil Paraya İhtiyacım Var bağlantısını kullanarak, nakit bulma konusunda alternatif çözümleri içeren makalemize de göz atabilirsiniz. Bu içeriğimizde listelediğimiz yöntemler kullanarak araba alma konusunda nakit ihtiyaçlarınızı giderebilecek farklı yöntemlerde belirtilmiştir.

Peşinat Vermeden Araba Alınır Mı?

Peşinat vermeden araba sahibi olmak mümkündür. Ülkemizde belli başlı acentelerin düzenlemiş olduğu taşıt tasarruf finansmanı sayesinde aynı bütçeye sahip kişiler bir araya toplanır ve kura aracılığı ile her ay 1 kişiye araba alınmaktadır. Ancak bu dönem içerisinde belirlenen miktar taksitle bölünür ve taksit ödemeye devam edersiniz.

Kurada isminizin çıkıp çıkmayacağı garanti değildir. Kurada isminiz erken çıkabileceği gibi geç de çıkabilmektedir. Firmanın belirlemiş olduğu farklı paketlerden istediğiniz ve bütçenize uygun olanı seçme şansımız vardır. Eğer böyle bir kural yöntemine katılmak istemiyorsanız ve direkt arabanızı almak istiyor iseniz peşinatsız araba veren galeriler ile irtibata geçmelisiniz. 2000 TL peşinatla araba veren galeriler 2022 olduğu gibi sıfır peşinat ile de araba veren galeriler bulunmaktadır. 

Senetle Araba Alınır Mı?

Günümüz şartlarında her şeyin fiyatının artması ile birlikte ikinci el ve sıfır otomobillerin fiyatları da oldukça yükselmiştir. Bankalar sunmuş oldukları kredi imkanları sayesinde insanlara araba alma imkanı sunmaktadır. Ancak kredi notu düzgün olmayan ya da almak istedikleri arabaların fiyatları çok yükseldiği için bankadan o kadar kredi çekmeyen insanlar senetle araba alma yoluna başvurmuşlardır.

Otomobil galericileri araç satışı yaparken senet ile araba vermektedirler. Araya bankayı sokmadan galerici ile yapmış olduğunuz anlaşma dahilinde senet imzalayıp peşinatlı ya da peşinatsız araba sahibi olabilirsiniz. Ancak burada uyarmak istediğimiz noktalardan birisi de güvenmediğiniz ya da tanımadığınız galericilerden alışveriş yapmamanızdır.

Ülkemizde artan dolandırıcılık ve sahtekarlık işlerinden dolayı dikkat etmelisiniz. Senetleri ödedikten sonra borcunuz olmadığı halde elinizin altında bir arabanız kalmayabilir. Ya da düzenlenen senet de açık uç bırakıldığında daha fazla para ödemek mecburiyetinde kalabilirsiniz. Bu yüzden senetle araba alma işini yapacağınız galeriyi tanıyor olmanız gerekmektedir.

2000 TL Peşinatla Araba Veren Galeriler Yasal Mı?

2000 TL peşinatla araba veren galeriler hakkında bilmeniz gereken bir diğer husus ise galerilerin peşinat aldıktan sonra kalan ücreti ya banka aracılığı ile tahsili etmeleri ya da size senet yapmalarıdır. İki durumda da risk teşkil etmektedir. 2000 TL peşinatla araba veren galeriler yasaldır. Ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi yaşanılan dolandırıcılık ve sahtekarlık durumlarına dikkat etmeniz gerekiyor.

Açık uçlu senet yaparak size daha fazla para öde edebilecekleri gibi aynı zamanda senetleri ödediğiniz de elinizin altında bir arabanız dahi kalmayabilir. Ya da banka aracılığıyla size Kredi çektirdikten sonra sizi dolandırabilirler. Özellikle bu noktada mutlaka tanıdığınız bir galerici ile alışveriş yapmalısınız. Eğer senetli bir şekilde araba alacak iseniz senet protokollerine dikkat etmeli mutlaka bir nüshasını kendinizde bulundurmalı ve fiyat yazan kısımları kapatmalısınız.

2000 TL Peşinatla Araba Veren Galeriler Güvenli Mi?

Peşin araba almak ne yazık ki oldukça zordur. Nakit ile araba almanın zor olduğu bu dönemde insanlar 2000 TL peşinatla araba veren galerileri araştırmaya başlamışlardır. Özellikle güvenli olup olmadığını araştıran vatandaşlar için bizler de bu konuyu kapsamlı bir şekilde inceledik. Peşinat olmadan ya da belli bir miktarda peşinat isteyen galerilerden araba alırken pek çok hususa dikkat etmemiz gerekmektedir.

Öncelikle muhakkak tanıdığınız ve güvendiğiniz bir galericiye başvurmalısınız. Ülkemizde pek çok dolandırıcılık işleri gerçekleşmektedir. Bunlar göz önüne alındığında senetle araba almak ya da galeriden belli bir peşinat verip geri kalan miktarı senet ile ödemek çok mantıklı değildir. Ancak arabanın artık zaruri bir ihtiyaç haline gelmesi ile birlikte en mantıklı araba alma yolu da ne yazık ki galericiler olmuştur.

Senet yaparken mutlaka senet üzerinde yer alan fiyat ölümünü sağını ve solunu tırnak işaretleri ile kapatmalı açık bir şekilde bırakmamalısınız. Senet içerisinde yer alan maddeleri iyice incelemeli ve mutlaka bir nüshasını kendinizde bulundurmalısınız. Eğer imkanınız varsa ve bankalar taşıt kredisi veriyorsa mutlaka bir bankaya başvurmalı ve arabanızı banka aracılığıyla satın almalısınız. Böylece daha güvende olursunuz.

Galericilerde araba verirken banka faizi gibi faiz koyarak senet yapmaktadırlar. Bu yüzden bankalar ile aralarında aslında çok da bir fark yoktur. Yalnızca galericiler peşinatlı ya da peşinatsız sistemle çalışmaktadırlar. Bunun yanı sıra Kredi notu düşük olan ya da banka tarafından taşıt kredisi verilmeyen kişiler galericilerden senetle araba alabilmektedirler.

2000 TL Peşinatla Araba Veren Galeriler

Türkiye’nin pek çok yerinde peşinatlı ya da peşinatsız araba veren galeriler bulunmaktadır. Özellikle son zamanlarda İnternet ortamında aratılan 2000 TL peşinatla araba veren galerilerin sayısı günden güne artış göstermektedir. Türkiye’nin pek çok il ve ilçesinde senet ya da taksit ile araba veren galeriler vardır. İşte 2000 TL peşinatla araba veren galeriler;

  • Buraklar Otomotiv
  • Akçalar Otomotiv
  • Doğuş Otomotiv
  • Mamiller Otomotiv
  • Aydınlar Otomotiv
  • Metinler Otomotiv
  • Yalçınlar Otomotiv
  • Karadağ Otomotiv
  • Aydın Otomotiv
  • Mega Oto
  • İnanlar Otomotiv

2000 TL peşinatla araba veren galeriler konusunda kullanıcıların bizlere sık sorduğu sorulardan bir tanesi de devir teslim aşamalarında noter süreci olmaktadır. Konumuzla alakalı olarak Noterde Kredi Kartı Geçerli mi içerik başlığımız, bu konuda sizlere güncel ve doğru bilgileri sunan önemli püf noktaları içermektedir.

2000 TL Peşinat 48 Ay Vade ile Ödeme Planı

2000 TL peşinatla araba veren galeriler kalan parayı ya senet şeklinde ya da taksitle tahsil etmektedirler. Peki 48 ay vade ile bir araba aldığınızda ödeme planınız nasıl olacak? 2000 TL peşinat verdiğiniz zaman bankalarda işlenen faiz gibi kalan paraya faiz işleterek senet ya da taksit yapmaktadırlar.

Örneğin 100TL’lik bir araç beğendiğinizi varsayalım. 2000 TL peşinat verdiğinizde kalan 98.000 TL’yi senet ya da taksit şeklinde ödemeniz gerekecek. 48 ay vade de 1,89 faiz işlenirse aylık ödemeniz gereken tutar 3,371 TL olacaktır. 98 bin lira kredi çektiğiniz zaman ödeyecek olduğunuz tutar ise 162 bin TL olacaktır. Bankalarda olduğu gibi galerilerde de araba alırken mutlaka faiz oranlarına ve vadelerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Her galerinin vermiş olduğu faiz oranı birbirinden farklı olabilir. Bu yüzden mutlaka araştırılmalı ve kendi bütçenize uygun galeriden güvenli bir alışveriş yapmalısınız

2000 TL Peşinat ile Faiz Oranları ve 24 Ay Ödeme Planları

2000 TL peşinatla araba veren galerilerden alışveriş yapmak isteyen kişiler vadeyi kısa tutmak istedikleri zaman ödeyecekleri faiz oranı da düşmektedir. Çoğu zaman ödeme kolaylığı olsun ve mali bütçemize zorlamasın diye uzun vadeler tercih ederiz. Ancak vardı uzadıkça koyulmuş olan faiz oranı da yükselmektedir.

2000 TL peşinatla bir araba aldığınızda kalan paraya işlenecek olan faiz senet ya da taksit şeklinde sizden tahsil edilir. Örneğin 100 bin TL’lik bir araba almak istiyorsunuz 2000 TL peşinat verdiğinizde kalan 98.000 TL’yi 1,79 faiz oranından 24 ay vade ile hesapladığımız da toplamda ödeyeceğiniz tutar 127.000 liraya denk gelmektedir. 24 ay vadede aylık ödeyeceğiniz taksit tutarı ise 5.268 TL’dir.

2000 TL Peşin parayla araba veren galeriler içeriğimizi burada noktalıyoruz. Konumuzla ilgili herhangi bir nokta da sorun yaşamanız durumunda yorum bölümünden bizlere sorularınızı iletebilirsiniz. Göndermiş olduğunuz yanıtlar bir kaç saat içerisinde yine alanında uzman yazar ekiplerimiz tarafından yanıtlanmaktadır.

Yorum yapın